Post by goldnawanorouss on Mar 13, 2022 7:08:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bob\u0027s World 2 - Running game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bob\u0027s World 2 - Running game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy závada peníze ▞▞▞
▞▞▞ Bob\u0027s World 2 - Running game 2022 version ▞▞▞
Dobrodružství Poseidonu. 1971 ... See How They Run (TV film). 1958 ... The Seven Wonders of the World Affair: Part 2 (S04E16)
nebude hrát. Jakmile stisknu tlačítko pro přehrání, zamrzne. Odinstaloval jsem a zkusil znovu to samé
stáhnout Bob's World 2 - Running game by OneSoft Global PTE ...
The Swords of Ditto Przygodowe oqw
Mám problém s vývojáři úrovně 101, prosím zkontrolujte díky. Je nemožné skočit na úplném začátku úrovně.
tato hra se mi nelíbí
? Ho li mi
Úžasná hra na zabití času
Odinstalováno kvůli příliš velkému množství reklam. Nestojí to za čas, který strávíte polovinu herního času sledováním reklam. Velmi mimo.
ياص
Zobrazit Dobrodružné v iTunes ... Clear Vision (17+) · Robbery Bob 2 - Double Trouble · LEGO® Batman™: Beyond Gotham · Another World - 20th · Attentat 1942
Cafte! Nasiel som cca 120 run cudzich po asi 3 hod hrania .Asi polku som premenil na 4x explod.arows,4x multiple shot,4x hard hit.Zvysok cca 50 neviem ci
Snadná zábavná hra
Bob's World 2 - Running game ጀብዱ orhl
Masivní vykrádání her Mario, reklamy na hry také v jiných hrách poskytují záběry her Mario, toto jsou autorská práva a já to nenávidím
Šéf 45. úrovně je problém. Porazte to třikrát a nemůžete se pohnout vpřed. Také přistání zásahu zaregistruje pouze jednou za čas. Bez ohledu na to, kde to trefíte nebo kdy... používá jako 100 kulek, pak nemůžete ani dokončit úroveň.
نمیشه مرحله رو باز کرد از اول بازی
Úžasná grafika a zpět ze staré školy...miluji to.
Dobrodružství v Rudolfinu APK Download 2022 - Free - 9Apps
Tato hra je NEJHORŠÍ Mario rip-off. BOB?!?! OPRAVDU?!?! NEJLEPŠÍ, CO JSTE MOHLI VYMYSLET, BYL BOB?!?!
Bob's World 2 - Running game Pustolovske igre kat
Někdy se zastaví uprostřed hry.
Skutečnost, že jste v reklamě na tuto hru použili aktuální záběry ze hry Actual New Super Mario Bros. Wii, je mimo lži a také používáte Mariovy zvukové soubory a hudbu, počkejte, až se Nintendo o tomto skandálu dozví, tuto hru nestahujte. jen posilují jejich špatné chování
Grafika je pěkná, když vstoupíte, ale jak mohu získat 20 hvězdiček, aniž bych hrál jedinou úroveň
Uplynul čas ke liye thik h
Hra je v pořádku, ale ve hře dominují reklamy
10 sekund běží na 30 sekund reklamy...to zní jako hodně, co? NE! Jak jsou podle vás lidé hloupí?
Nejlepší aap
Tuhle hru moc miluji. Je to jako super Mario Bros od Nintenda. Je to tak zábavné a hratelné zdarma. Děkuji moc za vytvoření této úžasné hry, naprosto ji miluji
Zkopírovali jste prd z candy crush, ale nikoho ve skutečnosti nezajímá candy crush, ale stejně jste to zkopírovali
Nejhorší hra. Plno reklam.
Miluji hraní této hry. Je zábavnější hrát hru super mario.
Způsob, jak ukrást hratelnost hry Super Mario Bros. Lost Levels a použít ji k propagaci tohoto úderu, kterému říkáte hra. Proč si to stahovat a hrát, když můžete hrát pouze původní hry Super Mario Bros. Nedoporučoval bych žádnou z těchto rip off her nikomu. Vytvořte ORIGINÁLNÍ hru a udělejte ORIGINÁLNÍ reklamu.
Je to do značné míry reklama s trochou Super Maria mezi nimi
Dostupná zařízení: Mobilní telefony, Android, tablety . ... World Cup 2020 is the best football fun soccer game, bringing football to a new era!
Zajimave
Příliš těžké, příliš mnoho reklam, příliš mnoho úrovní, příliš málo hudební rozmanitosti!!
Při prvním stažení a otevření při pokusu o hraní se říká, že potřebuji 20 hvězdiček k odemknutí slova hmm, jak dostanu 20 hvězdiček, když ani já nemohu hrát první úroveň
Ridhima
Miluju tuto hru 💖💖byla to nejlepší hra ve vesmíru 💞😍a děkuji tvůrci, že tuto hru vytvořil💕💕💕 děkuji😍 a buď v bezpečí, buď šťastný💖💖💕💕
Hra vám nedovolí hrát první úroveň. K odemknutí potřebujete 20 hvězdiček. Jak získáte hvězdy bez hraní úrovně?
Mluvte o něčem tak frustrujícím a hloupém. Pkayed hru možná 10 minut, přímo uprostřed hry se objeví zatracená reklama. Myslete na to, že byste měli své problémy vyřešit, než se pokusíte vymyslet hru....čistý odpad
Dobrá hra, ale nesnáším reklamy každých 5 sekund. Nelze projít fází na jeden zátah.
😃Opravdu dobrá hra, ale iv dosáhl úrovně 31 a hra mi ji nedovolí hrát a nejsem si jistý proč.
2, a cover „Knockin´ On The Heavens Door“, původně od Dylana, dále např. ... On Top Of The World“) a „Mama Said“ (1991, hity „Always On The Run“,